Helg = Loppisdax

Imorn är det helg och då är det dax för loppisar. Jag är ju en loppistokig tjej och älskar att gå runt och spana in grejer och göra massa kap. Och nu går vi även runt på loppisar och letar efter bebisvagga. För en fin sån på loppis ska vi banne mig hitta. Det är så onödigt tokdyrt att köpa en ny sån. Så om någon av er råkar se en fin bebisvagga på någon loppis någonstans. Säg åt mig då!

"Mamma, hon har lika stor mage som dig"

När vi i måndags var på Leksand sommarland så såg Embla en ganska överviktig tjej i 20-års åldern. Embla pekar då på henne och utbrister väldigt högt: "Mamma, hon har lika stor mage som dig. Hon ska också få bebis." Ja, barn säger verkligen vad de vill och menar. Jag och Calle kunde bara försöka kväva våra skratt.

Semestern slut

Nu är vi hemma igen och semestern är strax slut. Trippen till Leksand var helt underbar, även om det inte direkt var den perfekta semestertrippen för en tjej på tjocken och som har gravid-ryggbesvär. Men kul var det! Nu är jag verkligen HELT slut efter tre dagar av massa gående, bus och nästan inget sovande (pga av att jag legat på liggunderlag). Jag återkommer imorn efter att ha sovit ut ordentligt! Jag tänkte även komma med lite bilder som sammanfattar vår härliga fyraveckors semester.

Nyp och hörs imorn

Idag far vi!

Det har blivit lite snabba beslut. Vi har länge tänkt åka till Leksand på lite tältsemester, men vädret har inte varit särskilt bra. Men nu har vi bestämt oss för att chansa lite på vädret och åka. Redan idag. Först stannar vi till och sover i Borlänge till imorn. Sen far vi vidare till Leksand. Kul ska det bli och Embla är alldeles till sig! Nu gäller det bara att packa och fixa ihop oss och sedan ta oss iväg. Så vi hörs igen om ett par dagar.

Kram och nyp på er så hörs vi snart igen!

Förvirrad morsa, det är jag det!

Det kom väl nite som någon nyhet direkt när jag erkänner att jag är en förvirrad morsa?
Varje gång jag sätter in Embla i bilen och spänner fast henne så brukar jag ställa allt jag hade i handen, på biltaket. Perfekt att lasta av grejerna på! Ochjag brukar ALLTID komma ihåg att ta ner dem igen och in i bilen. Men jag brukar ibland tänka att "det dröjer nog inte så länge innan jag glömmer något på taket och vi åker iväg med bilen". Idag var det den dagen!
Vi hade varit på loppis i Fyris Park och satt i bilen på väg hem. Helt plötsligt var det en mötande förare som gestikluerade vilt åt min gubbe och pekade på taket. Det tog bara en halv sekund innan han fattade vad det gällde och frågade mig: "Har du ställt något på taket nu?" Det tog ett tag innan jag fattade vad han menade. Sen kom jag på! Festisen! Han hoppade ur bilen och tog bort den från taket medan jag bara satt och tjöt av skratt.

Bebismagen i vecka 23

Nu har bebismagen kommit in i vecka 23 och jag blir bara tjockare och tjockare. Jätte mysigt! Men det kommer även med lite besvär. Jag har svårt att röra på mig. Får så lätt ont i ryggen och svanken, så det blir inte så mycket motion för mig precis. Jag går som om jag skitit på mig och med en hand på ryggen för att stödja mig lite. Och så får jag endel jobbiga sammandragningar. Men annars är det en helt underbar gravid-tid. Bebisen är en jäkla vilding och en riktig rocker. Lillskiten i magen börjar skutta och sparka så fort jag lyssnar på hårdrock. Det låter bra det tycker jag! Stor skillnad mot Embla som började gå loss till Christina Aguilera (till min förskräckelse) och liknande när hon låg i magen.

Lovely lördag!

Idag har det varit en riktigt härlig lördag! Efter frukosten och all morgonfixning, så tog vi oss ut med ett tält (ett superkap som reades ut till 499 kr då det egentligen kostade 1000kr). Vi har ju tänkt ge oss ut på en liten tält semester i Leksand nästa vecka, så då behövde vi ju testa att få upp tältet en gång innan och se så allt funkade och att det inte fattades några delar. Åh jäklar vilket stort tält! Ett fyrmanna tält, men det skulle lätt få plats sex personer. Och inte så svårt tt få upp heller. Så nu ser vi alla tre fram emot Leksand-turen. Oj vad vi längtar. Embla tycker att det ska bli rysligt spännande.

Efter lunchen tog vi oss iväg för lite bus på Nickis. Eller rättare sagt: Embla och Calle busade där. Jag med min tjocka bebismage satt mest still och tittade på alla busiga ungar. Det är ju inte så lockande att ge sig in i den enorma klättergrejen och orsaka förstoppning och i värsta fall rasa hela ställningen. Så det kändes tryggast att sitta och titta på. Men det var lika kul det! Jag blir så glad av att se Embla flyga runt och ha jätte kul!

Sedan åkte vi till IKEA för en välbehövd fika. Kaffe och massa gottisar klämde jag i mig. MUMS! Efter det strök vi omkring lite och gjorde några inköp. JAg susade runt på barnavdelningen och plockade på mig MASSA bebisgrejer. Gubben tyckte däremot att vi skulle vänta lite till innan vi köper massa bebisgrejer. Då blev jag en argsubba och tjurade i några minuter. Gravidhormoner... Men blev glad igen när vi gick vidare mot inredningsdelen med alla roligare grejer.

Nu är vi hemma och ska snart käka lite middag. Jag är hungrig som en stor valross. Och det är ju faktiskt precis det jag är... =)

Hoppas att ni också haft en bra dag! Nyp i baken på er alla!

Embla har en teori om när hon egentligen blir stor...

Embla funderade lite idag på när hon egentligen blir stor. Detta var något som hon tillslut kom fram till:

"Då kommer jag ha lika stora trosor som dig. Då kan jag laga mat. Då behöver jag inte stå på min stol!"

Jag har blivit en jäkla chicken

Vi har precis kikat på The Exorcist, en film som jag sett förut. Jag är en sån som älskar skräckfilm. Men nu sedan jag blev gravid så har jag blivit en chicken. Jag sket nästan på mig nyss när vi tittade. Så läskigt var det! Men ändå tycker jag ju om att kika på skräckfilmer. Nu är jag så skraj så jag knappt vågar gå på toa själv. Gubben är tvungen att stå bredvid mig här vid datorn tills jag är klar, så vi kan gå och borsta tänderna samtidigt... Är jag lite mesig kanske??

Men jag älskar skräckfilm!

Nu ska vi gå och borsta tänderna, sen blir det pöms.

God natt på er!

Jag är så jäkla kär

Japp, jag är helt enkelt jäkligt kär just nu. I gubben, Embla, hemmet, toaletten, soffan, naturen, människorna, sommaren... Ja, det mesta. Jag njuter av livet och min underbara. Livet är bra härligt just nu, även om det finns några moln som göra min himmel lite mörkare. Men jäkligt glad och kär är jag!




Muffinsbak

Idag har Embla och jag bakat massa muffins. Några(blåbärsmuffinsarna) blev ganska misslyckade men de andra (chokladmuffins) blev faktiskt jäkligt skitgoda! Här kommer lite bilder på våra små verk...





Städdag hos familjen Gullström

Här var det städ- och bakdag hos familjen Gullström idag. Skönt att få det klart här hemma. Embla och jag ska baka lite blåbärsmuffins (av blåbären vi plockade igår) och även några choklad muffins. Mumsigt! Mysigt att vara inne och fixa lite eftersom vädret fortfarande är djävulskt tråkigt. Vi som hade tänkt ta oss iväg på en semestertripp till Leksand de här dagarna. Men det får flyttas fram till vädret har blivit lite bättre. Istället hinner man vara hemma och ha det lite mysigt.

Dagena rock- Shakespeare´s sister


Plocka blåbär

Något av det mysigaste man kan göra är att gå ut i skogen och plocka blåbär. Det är rofyllt och man får massa goda blåbär! Även m man får slåss med alla jävla mygg... Vi tog en tripp idag till skogen för att plocka blåbär...






Sitter och bajsar i en halvtimme

Vi har ganska nyligen köpt Dasstidningen för att göra turerna till toaletten lite roligare. Och jäklar vilken sjukt kul tidning det är! Jag har ju ganska simpel och knäpp humor, så den här tidningen passar mig utmärkt. Och gubben också kan jag tala om! Nu går han och bajsar VÄLDIGT många gånger om dagen och nästan en halvtimme varje gång. Så frågan är om han har blivit extremt dålig i magen på sista tiden eller om det är tidningen som lockar... Hmmm...

Kommentar

Jag fick en kommentar på förra inlägget som jag har kommenterat tillbaka. Men för att göra det tydligt varför jag skriver min blogg så kommer det en kopia på mitt svar här:

Om omvärlden vill läsa detta skiter jag fullständigt i. Jag skriver för min egen skull, men det är jätte kul att andra läser min blogg och kommenterar. Jag har ända från början, när jag startade min blogg, skrivit om sådant som rör min vardag och mina tankar och jag tänker fortsätta att göra det. Så om herr Ågust inte vill läsa om min vardag som är fylld med bajs, ungar, tankar och min vardag så tycker jag att han kan strunta i det!

Min lilla flicka har blivit stor!

Jag känner mig riktigt jäkla stolt! Min lilla söta flicka har blivit stor. Idag blev en specialdag. Embla har tidigare varit rikigt duktig på att kissa pottan, men hon har bara kunnat bajsa instängd på sitt rum i blöja. Men idag tänkte vi ta ett steg med henne i hennes utveckling. Så vi tog bort skötbordsdelen på hennes klädskåp och ställde fina lyktor, en fin ram med kort på Embla i och ett litet gäng med gosedjur. Allt detta fick Embla vara med och fixa och välja ut. Hon tyckte det var jätte kul! Sedan ställde vi in ett litet blöjpaket i badrummet (för hon sover med blöja om natten). Vi har satt på en barn-toalettsits också, så hon skulle få känna sig stor och kissa och bajsa på toaletten som de stora barnen. Hon tyckte  att det skulle bli jätte kul och spännande!
Kissandet gick utmärkt på nästan engång. Bajset var lite klurigare, men det var vi ju beredda på med tanke på hur svårt hon har haft med bajset ända sen hon var liten. Vi sa till henne att första gången hon bajsade på toaletten skulle hon få åka till en leksaksaffär och köpa en liten leksak. Dagen gick och inget bajs kom. Vi pressade inte henne på något sätt utan lät henne ta det på eget sätt. Och nu på kvällen vid halv åtta skedde det. Embla bajsade på toaletteb alldeles själv! Så stolt jag känner mig! Så duktig hon är min stora lilla flicka. Tänk att jag blir så glad och ruskigt stolt över lite bajs i toaletten.

Så imorn bär det av mot leksaksaffären.

Dagens rock- Kiss

Älskar den här låten!!! Sjukt bra och man kan verkligen rocka sina lurviga skinkor till den här. Och grabbarna är ju så läckra i videon... NOT! Men Kiss är ju jäkligt bra!

God morgon världen!

Nu sitter jag här efter en mysig frukost. Bebisen sparkar som en tok i magen och är lika vild som vanligt. Hur ska det gå? Bebisen är tok-vild redan och sparkar och dansar hula-hula i magen nästan hela dagarna. Undra då hur den lilla skiten kommer vara när den kommer ut. Lite lugnare till en början hoppas jag! Och bebisen börjar sparka särskilt mycket när Embla sjunger för den. Jätte kul!

Ush, det är väldigt mycket tankar som har snurrat i mitt lilla huvud den senaste tiden. Det är så mycket jag tänker på och grubblar över. En del av tankarna går åt till att fundera över den kända men inte så härliga svininfluensan. Det är ju svårt att veta hur allvarlig den är och vad som kommer hända. Men jag kan inte slå ur tankarna att gravida tillhör riskgruppen. Det känns ju faktiskt läskigt ska jag erkänna. Nu när vi äntligen blivit gravida igen så vill jag ju inte att något ska få förstöra det. Så jag är en av de som ska vaccinera mig så fort jag bara kan. Men även det kunde ju innebära en liten risk har jag läst. Jävla skit-influensa!!

Några andra tankar som har flygit runt i huvudet handlar om familjelivet och hur det kommer bli när bebisen hoppar ut och även hur det kommer gå för mig på lärarprogrammet. Passar jag verkligen som lärare?  Jag vill verkligen bli lärare och få hjälpa eleverna att utvecklas och se dem växa. Jag längtar tills jag får sitta framför en klass och undervisa, samtidigt som det känns lite läskigt. Men jag börjar tveka på att jag verkligen skulle passa som lärare... Lite dåligt självförtroende kan man säga att jag har...

Som sagt, det är mycket jag tänker på just nu.

Men nu ska jag gå och köra racerbilar med Embla...

Nyp på er i era fina bakar!

Jävla väder!

Fy tusan vilket väder det är ute. Grått och jäkligt tråkigt! Idag har vi en sån där fixardag, då vi tvättar, städar och fixar inför nästa sväng. Lite mysigt att fixa runt här hemma och egentligen bra att det är tråkigt väder, så man inte blir sugen på att vara ute istället. Men jag blir lite deprimert av det här vädret.

Föresten, nu mår min axel äntligen bra. JAg kunde inte sova inatt för den gjorde så jäkla ont, men nu känns den mycket bättre.

Åter hemma

Nu är vi tillbaka och det känns jäkligt skönt måste jag erkänna. Nu hinner vi vara hemma ett par dagar innan nästa tur, då det bär av för lite semestring i Leksand. Jag är för trött för att skriva mer nu. Men jag återkommer imorn och även då med lite semesterbilder.

Just ja, jag kom in på lärarprogrammet. Jätte kul! Jag har även fått brev om nollning, men det känner jag mig inte så jäkla sugen på. Dels är jag ju inte direkt ny student, har ju varit här i uppsala i ett antal år och sen så är jag ju på tjocken. Så det finns ju annat som lockar än att bli nollad med massa ynglingar. Men det ska bli jäkligt kul att börja plugga till lärare på allvar!

Nej, nu lockar sängen och gubbens famn. Han ska även få massera min vänstra axel, för den gör sjukt jäkla ont. Jag vet inte vad jag har gjort med den, men ont gör den!

Nyp på er!

Hemma en kortis

Nu har vi nästan precis kommit hem. Blev en sen ankomst idag. Embla ligger äntligen och sover i sin säng och vi ska strax också gå och sova. Vi är verkligen helt slut. Det tog på krafterna att semestra i Kramfors med alla äventyr vi var ute på. Men så otroligt kul det har varit! Imorn far vi bort igen, men den här gången till Bornan. Vi stannar bara till måndag och då återkommer jag i bloggen med mer om Kramfors-semestern och även en del fina bilder. Det har varit en riktigt härlig vecka i Kramfors och det kändes jätte tråkigt att åka därifrån. Embla saknar sin farmor! Men nu är det ändå bra skönt att komma hem, även om vi inte är hemma för att stanna eftersom vi far iväg ganska tidigt imorn igen. Det är roligt med allt farande!

Vi hörs igen på måndag eller tisdag!

Nyp!

Dagens rock- Imperiet


Vi hörs om en vecka!

Nu far vi snart upp till Kramfors. Vi ska bara packa ihop det sista och fixa ihop allt innan vi åker. Min läckra rumpa känns lite bättre idag. Det känns jätte skönt att det blev bättre under natten! Behövde nog bara vila rumpan efter allt äventyr och fix igår.

Nu ska jag gå och rensa ur kylskåpet.

Nyp i alla era läckra rumpor!

Så ont!

Just nu har jag så ont i mitt sår efter cystan därbak. Jag var lite öm efter att ha gått ganska mycket idag pluss att gubben tvättade rent det och tryckte ut lite blod, så nu har jag jäkligt ont och känner mig lite orolig för att det ska bli svullet igen och inte bli bättre. Fy, det här är verkligen skit hemskt och det värsta som jag varit med om!

Men det har varit en helt jätte kul dag idag. Fick träffa underbara mamma och systrarna. Och det var på tok för länge sen!

Nej, nu måste jag gå och sova och vila ut min ömma bak. För imorn ska vi åka till svärmor i Kramfors och då sitter vi i bil i närmare fem timmar. Så då måste rumpan vara fit for fight.

Snälla, håll tummarna för mig och hoppas på att min jäkla stjärt ska bli bättre snart!

Vi ses om en vecka, då vi kommit tillbaka från Kramfors. Kram till er!

Dagens rock- Mimikry

Mycket bra låt!

Lite bilder från Bornan och cirkusen










Misslyckad dumlesockerkaka


Inte fan är det någon skönhet men god var den! Skönheten sitter inte utanpå.

"Vad gör Kurre hemma nu?"

När vi är ute och åker bil en längre sträcka, så kan ju Embla lätt få lite tråkigt efter ett tag. Vi har kommit på knep för att få bilfärden att gå lite mer smärtfritt. Hennes favoritlek i bilen kallar vi för "Vad gör Kurre hemma nu?" Den går ut på att jag sitter och berättar för henne och hittar på vad Kurre gör hemma. Ju galnare och tokigare saker han gör hemma (som jag hittar på), desto roligare tycker Embla att det är. Små barn roas lätt heter det!

Har ni saknat mig?

Här är jag igen! Nu är jag tillbaka efter en kort liten tripp till Bornan. Mysigt var det! Och cirkusen var en höjdare för oss alla tre. Embla satt som fängslad nästan hela tiden. Men roligast tyckte hon nog att djuren var, speciellt hundarna och hästarna. Tiden i Bornan var riktigt mysig och avkopplande, om man bortser från alla jäkla mygg. De måste vara helvetets avskum, sända till jorden bara för att jävlas med oss människor och pina oss så länge vi lever! Jag ska uppfinna något som får alla mygg i världen att försvinna för alltid. För inte fan gör de något bra iallafall!

Nu ska jag ta och sova. Är riktigt trött efter sömnlös natt (pga de jäkla myggen). Imorn blir det lite upprensning här hemma och lite urpackning av väskorna. Och på torsdag blir det packning och fixning inför resan till Kramfors, där vi stannar i en vecka.

Nyp på er! Imorn kan jag lägga in lite bilder sen vår cirkusvistelse.

God natt alla härliga!

Bornan idag

Vi har varit jätte duktiga idag och storstädat hela kojan. Fint har det blivit! Nu har vi packat lite och jag fixar käk. Sen, när vi är färdiggrejade så far vi till Bornan. Härligt ska det bli! Och imorn blir det cirkus. KUL! Både Embla och jag längtar. Svårt att säga vem som tycker att det ska bli roligast... Jag är nog tillbaka på bloggen på tisdagkväll. Adjöken!

Bilder från badet igår

Igår efter att vi hämtade Embla på dagis var vi till Hammarskog och badade lite. Så härligt!! Även om jag inte kunde bada för mitt jäkla stora sår efter cystan, så var det ändå härligt att ligga på stranden och titta på när gubben och tösen busade i vattnet. Här kommer lite bilder...





Fira semestern!

Nu ska vi till och fira att vi har semester. Så idag blir det gott käk: sandragjord-potatissallad (med mycket mums i), grillade revbensspjäll och sallad. Senare blir det ostbågar, chips, grönsaker och dipp framför Katten Gustav filmen (som Embla älskar). Bättre kan det inte bli! Gott och mysigt! Potatissalladen står nu i kylen och drar sig lite och gubben är ute och fixar grillningen. Ska bara fixa det mysigt och fint i köket och sen är det klart för käk. Det blir jätte mysigt att fira in semestern lite. Det är så skönt att få fyra härliga veckor ledigt tillsammans med gubben och tösen. Jag ser fram emot våran semester!

Svårt att plugga!

Jag har suttit på balkongen ett tag nu i hettan och pluggat lite matte. Men jag måste erkänna att det är jäkligt svårt att koncenstrera sig på den när jag håller på och läser en så jäkla inibomben spännande bok som jag fick låna av Jocke. Jocke, det är ditt fel att jag inte kan plugga på hemtentan!! Men jag kan stolt säga att jag klarat av två uppgifter (av femton) och ska ge mig på en tredje nu innan jag sätter mig med boken igen. Shit vad spännande den är!

Och idag får vi semester hela familjen. Sista dagen för Embla på dagis och gubben på jobbet. Sen är vi lediga i fyra veckor. LJUVLIGT! Det ska firas med grillning ikväll och sen lite chips och gott. MUMS! På söndag bär det av en liten kortis till Bornan för på måndag är det cirkus i Älmsta. Och det ska vi ju så klart gå på!

Nej nu måste jag göra ett tal till så jag kan sätta mig med boken igen!

Tatueringar

Jag har hittat några tatueringar som jag gärna vill ha. Ja jäklar det vill jag! Jag är ju en liten viking så en kvinlig viking intatuerad vore inte helt fel...


Dagens rock- Marilyn Manson

Den här låten är ju så jäkla bra med honom!

Svettigt!

Nu är jag tillbaka i kojan efter en svettig tripp på stan. Där var det mycket som inhandlades: MASSA bra böcker, trosor (jag börjar ju bli lite tjock), trosor till Embla, shorts till Embla, tjocktröja till mig(för att den var så skitbillig) och grejer till eftermiddagens utflykt till stranden. Inne i stan ble det även käk med bästaste Peter och bästaste Jocke. Mycket gott och mycket trevligt! Alltid kul att träffa godingarna! JAg fick låna två böcker av Jocke. Jätte bra verkar de. Särskilt den om Dracula(jag älskar ju Dracula och vampyrer) Så tack ska du ha!Sen påvägen hem upptäckte jag att jag hade handlat för mycket. För det var jävligt mycket att bära och jävligt tungt, pluss att det är varmt som i helvetet och jag har tjockismage. Pju, ingen bra kombination. En sak till som jag hann göra på stan innan jag tog bussen hem: Pussa på älsklingen min! Det gjorde mig glad.

Nu ska jag plocka lite här hemma och sen blir det till att göra pastasallad som ska med till stranden och packning av alla grejer. För sen åker gubben och jag och hämtar Embla från dagis för att åka till stranden. MYS!

Frukostmys på balkongen

Det är så underbart att kunna sitta på balkongen och njuta av sitt morgonkaffe. Till frukosten läste jag Tio små negerpojkar av Agatha Christie. En väldigt spännande bok. Mysig morgon helt enkelt!

Inget kvälls-sex

Min gubbe satt och fixade lite med fysik igårkväll och jag satt bredvid honom i soffan och kikade lite på tv. Men vid tio var det bara skit på teven så jag hade helt plötsligt inget att göra. Så jag sa till gubben att jag skulle gå in till sängen för att läsa lite och han svarade att han snart skulle vara klar. Bra tänkte jag och började planera lite... Jag lade mig tillrätta i sängen och försökte se lite läcker och förförisk ut. Jag lade mig på sidan i sängen eftersom jag varken kan ligga på rygg(för det onda på rumpan) eller på magen. Jag putade lite på läpparna och försökte få min enorma hydda att se lite hot ut trots att jag är svullen, svettig och har en manlig raggarsträng som blir hårigare och hårigare för varje dag. Men jag måste erkänna att jag på något konstigt sätt kände mig lite smått läcker. Jag låg och väntade och väntade och putade med mina läppar tills jag fick kramp. Men ingen gubbe kom... Till slut måste jag ha somnat för jag vaknade mitt i natten av att jag behövde kissa.
Så där försvann den sex-kvällen. Så går det om man har en fysiker-gubbe!

Svettig som en helstekt gris!

Jag sitter och pluggar matte på balkongen och svettas skinkorna av mig. Jäklar vad varmt det är! Att jag är gravid och blir ännu varmare av det gör ju det hela ännu mer sexigt... NOT! Så om ni har vägarna förbi min hood så ta då och kika upp mot min balkong. Där får ni se en röd och fet typ som stånkar och stönar. Och nej... Det är inte jultomten som har kommit på tidigt besök hos familjen Gullström i Eriksberg...

Jävla Yukikos!

De tänker inte på en gravid och gnällig kossa inte. Här går de och har semesterstängt precis när jag har mitt sushisug. Knäppa jag med alla mina hormoner låg och grät i sängen när gubben kom hem och talade om att de hade semester. Jöjliga jag! Jag ska aldrig mer handla av dem. Även om de har världens mest underbara sushi... Skit!

Sushi-sug!

Nu har jag sushi-sug så in i bomben! Så snälla gubben, om du hinner läsa det här innan du kommer hem på lunch:

Vill du stanna och köpa lite sushi på vägen? Din gravida kossa till fru har ett enormt sug nu!


Kaffe!!

Denna robusta lilla dam vill ha en stor kopp med kaffe (med massa mjölk). Så det ska jag gå och fixa pluss några mackor. Sen blir det pluggning!

Fan, jag kan fortfarande inte sitta normalt! Så när jag sitter och ska luta mig lite bakåt så lutar jag mig åt ena sidan så jag sitter typ på ena skinkan. Ser tok-knäppt ut!

Föresten, vi har ett par härliga grannar som hade lämnat ett paket torrfoder till Kurre utanför våran dörr igår. Vad rart! Men vi vet inte riktigt vilka av våra söta grannar det är fast vi har våra aningar.

Nej, kaffe var det!

RSS 2.0