Dag tre.

Vi har det härligt här! Men det hade varit aningen härligare om vädret bara varit lite bättre. Idag har det småduggat lite hela tiden och igår var det ännu mer regn.

Igår hade vi en lång men kul dag inne i Köln. Där käkade vi först lunch på stationen (där det har otroligt mycket gott att välja på). Sen tog vi en tripp till Chokladmuséet. Ett paradis för chokladälskare och även vanligt folk. Det var ett ställe sm hela faniljen gillade. vi kom även hem med en kasse från butiken de hade där. Vi köpte bland annat choklad(!!!) och chokladöl. det sistnämnda verkar vara väldigt spännande. Det ska vi testa ikväll! Vi tog även en mindre tur genom köln. Så mysig stad, trots all regn.

Idag åkte vi också till Köln. Men det var tänkt från början att vi skulle till en slottsruin uppe på ett berg i Drachenfels. Men det var inget bra väder för det så det blev turistande i Köln istället med tripp in till Kölns domkyrka och massa affärer. Vi köpte blandannat legogubbar(som man fick bygga ihop själv i butiken). ett paradis för både Embla och Gubben(som blev som ett barn på nytt).

Nu har embla sitt dagliga dopp i det blå. det vill säga badkaret i vår lägenhet. Hon njuter! Och ikväll ska vi ha lite fredagsmys med film och gott.

Föresten så gick vi förbi forskningscentrumet som Gubben jobbar på. Shit vilken bevakning de har där!
På vägen dit såg vi några sniglar på vägen. Jag gav Embla en personlig guidning i hur Tyska sniglar ser ut. Och jag måste väl tillägga att det inte är någon synlig skillnad mellan dem...

Nyp på er så hörs vi mer, kanske imorn. Imorn blir det en tripp till Kölnzoo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0